Είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα 24h
el

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως δουλεύει η Υπηρεσία σας;

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας, παραλαμβάνουμε τις αποσκευές σας από το χώρο που θα μας υποδείξετε, τις αποθηκεύουμε στο γραφείο μας με ασφάλεια και σας τις παραδίνουμε την ώρα και στο σημείο που θα μας πείτε.  

2. Πόσες μέρες νωρίτερα πρέπει να γίνει η κράτηση;

Δεν χρειάζεται να κάνετε την κράτησή σας πολύ νωρίτερα. Εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας μόλις μας ειδοποιήσετε. 

3. Μπορείτε να παραλάβετε τις αποσκευές μας από το Λιμάνι και να μας τις παραδώσετε στο αεροδρόμιο μετά τις δώδεκα το βράδυ και τι χρέωση έχει;

Παραλαμβάνουμε τις αποσκευές σας από το Λιμάνι και τις παραδίδουμε στο αεροδρόμιο ότι ώρα θέλετε, ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον επιβάρυνση. Είμαστε ανοιχτά 24 ώρες. 

4. Μένουμε σε ξενοδοχείο μακρυά από την Χώρα της Μυκόνου. Μπορείτε να παραλάβετε τις αποσκευές μας. Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Ερχόμαστε σε οποιοδήποτε σημείο της Μυκόνου ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον επιβάρυνση. 

5. Έχω μία αποσκευή και θέλω να την αφήσω σε εσάς για 2 μέρες. Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν γίνετε και τι κόστος έχει.

Αποθηκεύουμε αποσκευές για περισσότερες από 1 μέρα. Το κόστος για την 1 αποσκευή/ημέρα είναι 10€. Για 2 μέρες που ενδιαφέρεστε είναι επιπλέον 5€. Δηλαδή σύνολο και για τις 2 μέρες είναι στα 15€.   

6. Φτάνουμε στο λιμάνι της Μυκόνου και έχουμε κάνει κράτηση για μηχανάκι, το οποίο θα παραλάβουμε στο Λιμάνι. Είναι δύσκολο να έχουμε και τις αποσκευές μαζί μας. Μπορείτε να τις παραλάβετε και να μας τις παραδώσετε την ώρα του check-in στο ξενοδοχείο μας;

Ναι και βέβαια μπορούμε να παραλάβουμε τις αποσκευές σας. από το Λιμάνι και να σας τις παραδώσουμε στο ξενοδοχείο την ώρα που επιθυμείτε.   

7. Έχουμε δέκα αποσκευές. Υπάρχει δυνατότητα για καλύτερη τιμή;

Το κόστος για 1 αποσκευή είναι 10€/ημέρα. όταν ο αριθμός των αποσκευών είναι πάνω από 5, τότε μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τιμή, αφού έρθουμε σε επικοινωνία.